Zoeken
Menu
Sport Specials

Sport Specials

Sport Specials

Snelheid, snelheid en nog meer snelheid. BMW Motorrad modellen zoals de S 1000 RR en de R 1250 RS vindt je terug in onze Sport Specials. Op maat samengesteld door onze vakmensen, gaan deze motorfietsen keer op keer voor de allersnelste tijd.

De sportieve motorrijder vindt deze unieke motoren bij Van Harten Amersfoort en nergens anders. Je bent altijd van harte welkom om langs te komen voor onze wereldberoemde Van Harten Specials. Wij bouwen ook op bestelling een Special voor jou, vraag naar de mogelijkheden!

BMW R 1250 RS – maar dan anders

Wanneer de klant van een R NineT naar een R 1250 RS gaat, maar de kleuren mee wil nemen, dan gaan wij uiteraard aan de slag!

Voor deze special hebben wij een ‘blauw, wit en goud’- kleurstelling toegepast. Daarnaast verbouwde wij onder andere het achterframe, welke nu gelijk is aan die van de BMW S 1000 RR.

De creatieve afdeling van het Nederlandse BOS Exhausts is verantwoordelijk voor het waanzinnige handgemaakte uitlaatsysteem.

BMW S 1000 RR – Veel zwart, beetje rood.

Een S 1000 RR schreeuwt niet alleen om zo plat mogelijk door de bocht te gaan, maar ook om aandacht. Om hem extra van aandacht te voorzien hebben wij deze machine volledig zwart gespoten in BlackStorm Metallic. Een aantal in het oog springende delen hebben wij voorzien van een opvallende RacingRed finish. Zeg nou zelf, zwart en rood doen het altijd goed samen!

Eerdere Van Harten Special ‘Builds’

Home > Van Harten Specials > Sport Specials