Zoeken
Menu
Adventure Specials

Adventure Specials

Adventure Specials Van Harten

De Adventure Specials zijn aangepaste motoren met uitstekende offroad capaciteiten. BMW Motorrad modellen zoals de BMW F 750 GS, F 850 GS, en de R 1250 GS behoren tot deze Van Harten Specials. Perfect voor de avontuurlijke motorrijder, die zijn grenzen wil overschrijden.

Unieke motorfietsen samengesteld door onze beste vakmensen, met passie voor BMW motoren en motorrijden. Je vindt hieronder een selectie van de Adventure Specials, maar bezoek ook onze vestiging in Amersfoort voor het actuele aanbod.

BMW R 1250 GS Adventure – Platin Bronze Metallic Mat

Deze R 1250 GS Adventure klinkt net zo lekker als hij eruit ziet.

Door de BOS Exhausts uitlaatdemper komt deze bike echt tot leven en dan hebben we het nog niet eens over de kleur! Geheel gespoten in zwart en Platin Bronze maakt hem absoluut uniek!

Vraag onze experts naar de mogelijkheden….

BMW R 1250 GS Adventure – Verde Ermes

Verde Ermes; een unieke kleur die nekken doet draaien! De ‘oorsprong’ ligt bij het merk Lamborghini, welke deze kleur is gaan aanbieden op verschillende modellen. Maar zeg nou zelf, op een R 1250 GS Adventure komt deze kleur het beste tot zijn recht.

In combinatie met de gele remklauwen en alle andere veranderingen die wij hebben doorgevoerd is deze GS helemaal af.

Een fantastische ombouw die wij voor een speciale Van Harten fan hebben mogen doen.

BMW R 1250 GS Adventure – Imperial Blue

Wie de configurator van de BMW Individual auto’s bekijkt kan niet om deze kleur heen. Imperial Blue is een mooie donkere kleur blauw, die begint te spreken in het zonlicht.

Dit jaar hebben wij een R 1250 GS Adventure mogen voorzien van deze fantastische kleur. Naast de vele veranderingen, natuurlijk met contrasterend rode remklauwen en een BOS Performance uitlaatsysteem.

Eerdere Van Harten Special ‘Builds’

Home > Van Harten Specials > Adventure Specials