Zoeken
Menu
Over Van Harten BMW Motorrad

Over Van Harten BMW Motorrad

Over Van Harten BMW Motorrad

Van Harten BMW Motorrad, aangenaam. Opgericht in 1937 en sinds 1956 bekend en gerenommeerd als exclusief dealer voor BMW Motorrad voor Amersfoort en omgeving.

Wat wij belangrijk vinden? Vakmanschap, unieke motoren en persoonlijk contact. Zo bouwen wij al jaren motoren aan de hand van individuele klantwensen, de Van Harten Specials, maar onderhouden wij ook motoren die áltijd paraat moeten staan, zoals die van de nationale politie en ambulancediensten.

Iedere dag staan wij met een grote glimlach voor je klaar in Amersfoort, Make Life a Ride!

Van Harten Amersfoort

Van Harten BMW Motorrad

Hanzeboulevard 24
3825 PH Amersfoort

Openingstijden
Showroom
Dinsdag t/m vrijdag:
08:30 – 17:30 uur
Zaterdag:
08:30 – 17:00 uur

Openingstijden
Werkplaats
Dinsdag t/m zaterdag:
08:30 – 17:00 uur


Contact

Kleding / Verhuur
Martijn@vanharten.nl

Onderdelen / Acc.
Lucas@vanharten.nl

Werkplaats overheid
Sander@vanharten.nl

Of bereik ons telefonisch
(033) 461 50 77


Het Van Harten BMW Motorrad Team

GertJan

Vestigingsmanager

Roel

Verkoopadviseur

Martijn

Verkoopadviseur

Lucas

Kleding en accessoires

Roelof

Service Manager

Sander

Technicus (Overheid)

BMW Van Harten Expert Benny

BENNY

Technicus

BMW Van Harten Expert Jeroen

Jeroen

Technicus

BMW Van Harten Expert Tijmen

Tijmen

Technicus

BMW Van Harten Expert Mimoen

mimoen

Technicus

BMW Van Harten Expert Micha

Micha

Technicus

mAX

Technicus

Martin

Technicus

SEP

Technicus

BMW Van Harten Expert Hans

Hans

Chauffeur


Van Harten Partners

Bos Exhausts

Van Harten Amersfoort is officieel BMW-ontwikkelingsdealer en BMW-distributeur in Nederland voor de Nederlandse uitlaatfabrikant BOS Exhausts. Door ervaring, innovatie en een echte Hollandse ondernemersgeest behoort BOS Exhausts nu tot de beste producenten van motoruitlaten in Nederland. Je vindt ze dan ook op diverse Van Harten Specials.

Een echte ‘eyecatcher’ is de nieuwe Desertfox demper voor de BMW R 1250 GS LC serie. De eerste BMW-demper die u zelf uw geluidsniveau laat bepalen! Bij Van Harten Amersfoort zijn nu alle BOS Exhausts dempers te zien en te beluisteren.

Bos Uitlaat
BMW Van Harten
Hyperpro

Hyperpro

Van Harten Amersfoort is dé Hyperpro dealer voor BMW Motorrad in Nederland. Hyperpro specialiseert zich in het ontwikkelen van complete schokdempers, progressieve verensets, verhogings- en verlagingskits en stuurdempers voor motorfietsen. Velen worden speciaal voor BMW Motorrad gebouwd en wij maken dankbaar gebruik van Hyperpro onderdelen in onze Van Harten Specials.

Bekijk de motoronderdelen van Hyperpro bij onze vestiging in Amersfoort of bezoek de website van Hyperpro voor meer informatie.

Wunderlich

Van Harten Amersfoort is de Premium Dealer van Wunderlich in Nederland. Met meer dan 3.000 accessoires en ruim 30 jaar ervaring is Wunderlich de grootste toeleverancier van special parts voor jouw BMW motor.

Voor de meest uiteenlopende BMW motorfietsen hebben we zeer veel accessoires en special parts. Van de mooiste classic parts, stoere off-road accessoires en praktische touring-onderdelen, tot en met speciale racing parts. Kom voor het juiste advies naar Van Harten Amersfoort of bezoek de website van Wunderlich.

BMW Van Harten Wunderlich
BMW Van Harten Expert Arai

ARAI Helmet

Van Harten Amersfoort is exclusief dealer van ARAI motorhelmen. ARAI Helmet is al een halve eeuw een begrip in motorland, doordat ze de veiligheidsstandaard constant naar een hoger niveau tillen. Zowel voor race-, enduro- als straatgebruik heeft ARAI de beste helm. Wil jij ook een motorhelm dragen die aanbevolen wordt door de beste motorrijders op aarde? Bezoek van Harten Amersfoort voor ons ARAI motorhelmenaanbod.

Home > Over Van Harten BMW Motorrad