Zoeken
Menu
Van Harten Vacatures

Van Harten Vacatures

VACATURES

Van Harten BMW Motorrad, aangenaam. Opgericht in 1937 en sinds 1956 bekend en gerenomeerd als exclusief dealer voor BMW Motorrad voor Amersfoort en omgeving.

Wat wij belangrijk vinden? Vakmanschap, unieke motoren en persoonlijk contact. Zo bouwen wij al jaren motoren aan de hand van individuele klantwensen, de Van Harten Specials, maar onderhouden wij ook motoren die áltijd paraat moeten staan, zoals die van de nationale politie en ambulancediensten.

Iedere dag staan wij met een grote glimlach voor onze klanten klaar in Amersfoort, Make Life a Ride!

Sales vacatures

SALES

Bij Van Harten verkopen wij de mooiste motoren, en dat vinden niet alleen wij. Onze klanten komen bij ons voor hun droom-motor, help jij hun daar graag bij?

Er zijn momenteel geen vacatures in deze categorie.

Werkplaats vacatures

WERKPLAATS

Als monteur in onze werkplaats voer je onderhoud uit, los je storingen op en repareer je wat stuk is, maar bovenal garandeer jij onbezorgd rijplezier.

Meewerkend Voorman Werkplaats »

Service balie vacatures

Servicebalie

Aan de service balie zorg je dat iedere klant optimaal wordt begeleid bij het plannen en uitvoeren van zijn of haar onderhoud en reparaties.

Er zijn momenteel geen vacatures in deze categorie.

Magazijn vacatures

Magazijn

Heb jij oog voor detail en passie voor motoren? En zorg je dat het magazijn altijd voorzien is van de juiste onderdelen? Dan is werken in het magazijn iets voor jou!

Er zijn momenteel geen vacatures in deze categorie.

Overige vacatures

OVERIG

Ligt jouw hart niet in de werkplaats of in de showroom? Maar werk je liever ondersteunend aan Van Harten? Wellicht hebben wij een mooie functie voor je.

Er zijn momenteel geen vacatures in deze categorie.

Home > Van Harten Vacatures