Zoeken
Menu
Heritage Specials

Heritage Specials

Heritage Specials Van Harten

Je houdt van de klassieke BMW Motorrad designs, maar Je kijkt op tegen de kosten en het onderhoud die oudere motoren vergen? Wij hebben goed nieuws! De Heritage Specials zijn onze hommages aan het roemruchte verleden van BMW motorfietsen. Het klassieke Motorrad design sluit naadloos aan op moderne details, onderdelen en technologie. Uiteraard bouwt Van Harten ook deze motoren om tot

de motor uit uw dromen! De Heritage Specials zijn unieke modellen exclusief gebouwd bij Van Harten Amersfoort. In het bijzonder de Heritage modellen uit de Hartenjager-reeks, want die zijn op aanvraag gebouwd door onze vakmensen. Laat de motor van je dromen bouwen bij ons, je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en om onze nieuwe Specials van dichtbij te bewonderen.

BMW R18 – Sparkling Storm Metallic

Door de jaren heen hebben wij vele bijzondere BMW R18’s gebouwd. Deze R18 Custom staat garant voor jaloerse blikken. Aangejaagd door de dikke 1.800 cc boxermotor goed voor een waanzinnig koppel.

Wil je meer informatie over accessoires en complete verbouwingen? Neem dan contact met ons of kom langs in onze showroom.

BMW R Ninet Scrambler – RSD-Special

De R nineT Scrambler is altijd al een bijzondere motorfiets. Maar deze…

Geheel naar klantwens bouwde wij deze R nineT in een blauw met witte kleurstelling. Uiteraard voorzien van een Bos Exhausts uitlaatsysteem voor volumineus geweld. Daarnaast hebben we deze bike ook nog voorzien van diverse parts uit de Amerikaanse Roland Sands Design catalogus.

BMW R Ninet Scrambler – Verde Ermes

Verde Ermes; natuurlijk ook een waanzinnige kleur voor de R nineT Scrambler! Een hele opvallende verschijning, zeker in combinatie met alle gouden details. Het BOS Exhausts uitlaatsysteem maakt deze bike helemaal af!. Dank voor de foto’s Absolute Motors.

BMW Motorrad BoxerCup 2.0

Na een periode van heftige BMW BoxerCup races in het bijprogramma van de MOTO GP werd het rustig. Racen in een Cup met allemaal gelijk gestemde boxer motoren werd even van de prioriteiten kalender van BMW Motorrad geschrapt. Maar in 2018 kwam BMW Motorrad met de BMW R NineT Racer straatmotorfiets.  Een supergave dikke boxertwin echter zeker nog geen circuitbeest. Een uitdaging derhalve om met deze machine een BoxerCup te gaan starten. De race afdeling van BMW motorrad, Wilbers Suspension, Dunlop en BOS Exhausts, samen met Van Harten Motorrad, gingen om tafel zitten en creëerden een nieuwe raceklasse. Het resultaat: De BMW Motorrad BoxerCup 2.0!

Sultan of Sprint – Glemseck 101 Sprintrace

Onder het mom ‘Het kan altijd gekker’ (én beter!) sluiten BMW-specialist Van Harten en de uitlaatgoeroe ’s van Bos Exhausts een pact voor de bouw van een Made in Holland sprintkanon op basis van de BMW R nineT Pure. Speciaal voor de vermaarde Glemseck 101 sprintrace.

Eerdere Van Harten Special ‘Builds’

Home > Van Harten Specials > Heritage Specials