Zoeken
Menu
BMW Motor Financieren

BMW Motor Financieren

Financier je BMW Motorfiets

BMW rijden doe je met plezier en dat moet ook op een plezierige manier te financieren zijn. BMW Financial Services heeft daarvoor een uitgebreid programma ontwikkeld. Als BMW Motorrad dealer en partner van BMW Financial Services kunnen wij je een op maat gemaakte financieringsconstructie aanbieden voor jouw motorfiets.

Wij hebben aantrekkelijke vormen van financiering, leasing of verzekering beschikbaar, voor particuliere BMW motorrijders, evenals zakelijke varianten voor ondernemers.

Voor een particuliere motoraanschaf is er private finance. Je krijgt dan (een deel van) de motor gefinancierd en betaalt binnen een vastgesteld aantal maanden het bedrag terug, tegen een aantrekkelijke rente. Het BMW Motorplan is nog interessanter omdat het je zekerheid geeft van een gegarandeerde inruilwaarde en kosteloos extra aflossen.

Jouw BMW motor leasen kan tevens als ondernemer met een zakelijke leasevan BMW Financial Services. Met een BMW Operational Lease rijd je voor een vast maandtarief op jouw motor. Beheer en administratie zijn bij de kosten inbegrepen zodat je volledig ontzorgd wordt.

Tot slot bieden wij ook zakelijke kredietverlening op maat. Een BMW financial lease komt met de zekerheid van ons motorbeheer én met de voordelen van zelf je eigen BMW motor bezitten.

Meer weten over financieren bij Van Harten Amersfoort? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze experts of bezoek onze vestiging in Amersfoort voor een verkennend gesprek.

Rekenvoorbeeld

Waarde
Aanbetaling
Kredietbedrag

Duur overeenkomst
Kostenpercentage

Termijnbedrag p/m
Totaal te betalen

€ 12.394,20
€ 4.090,00
€ 8.304,11

33 maanden
4,99%

€ 154
€ 9.172


Financier je accessoires en kleding mee

Ga je een nieuwe of gebruikte BMW motor financieren? Dan is het bij Van Harten mogelijk om BMW Motorrad kleding en -accessoires mee te financieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine en tot maximaal € 3.000,-


Home > BMW Motor Financieren