Zoeken
Menu
R 1300 GS Adventure

R 1300 GS Adventure

BMW R 1300 GS Adventure: synoniem voor avontuur

Al meer dan twintig jaar staat de BMW GS Adventure symbool voor gave, lange motorreizen met passagier en bagage. En met de nieuwe R 1300 GS Adventure tilt BMW Motorrad hét GS icoon naar nieuwe hoogten.

De kern van de nieuwe R 1300 GS Adventure is wederom de tweecilinder boxermotor, nu compacter dankzij een vernieuwde transmissie. Met een vermogen van 145 pk bij 7.750 t/min en een koppel van 149 Nm bij 6.500 t/min, is dit de krachtigste boxermotor ooit van BMW. Naast de boxer is ook de vering en het Dynamic Suspension Adjustment (DSA) opnieuw verbeterd.

Voor het eerst is het mogelijk om de R 1300 GS en GS Adventure uit te rusten met de nieuwe Automated Shift Assistant. Wat jou als bestuurder de mogelijkheid geeft om comfortabel te rijden met een automaat, zónder dat de dynamiek van het schakelen niet meer te ervaren is.

De BMW R 1300 GS Adventure is vanaf eind dit jaar leverbaar bij Van Harten en u rijdt hem al vanaf € 26.950,-. Onze BMW Motorrad-experts vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

BMW R 1300 GS Adventure
Leverbaar vanaf: € 26.950,-

Roel - Van Harten

Heb je een vraag? Roel staat voor je klaar!

Automated Shift Assistant

De Automated Shift Assistant (ASA) maakt schakelen eenvoudiger en comfortabeler. Zo rijd je vol-automatisch wanneer je comfortabel wilt rijden en kan je schakelen wanneer het eropaan komt.

Opvallend veilig

Met de nieuwe Matrix LED koplampen geniet je van optimaal zicht, terwijl geïntegreerde LED richtingaanwijzers het opvallende lichtconcept compleet maken. De optionele Active Cruise Control (ACC), Front Collision Warning (FCW), Lane Change Warning en Rear End Collision Warning (RECW) maken je rit nog veiliger.

Bescherming en comfort

Het brede design van de 30-liter tank biedt uitstekende bescherming tegen weer en wind. Het grote windscherm met transparante windgeleiders zorgt voor een stille en comfortabele rit, ideaal voor lange avonturen.

Het BMW R 1300 GS Adventure design

Het design van de BMW R 1300 GS Adventure straalt kracht en avontuurlijkheid uit. Strakke lijnen en robuuste vormen geven de motor een dynamische uitstraling, terwijl de 30-liter aluminium brandstoftank zorgt voor een praktische en stoere look. De Matrix LED koplampen maken de motor goed zichtbaar en direct herkenbaar. Of je nu kiest voor Racing Red, Triple Black, GS Trophy of Option 719 Karakorum, elke uitvoering is een meesterwerk.

Het krachtige boxerhart van de BMW R 1300 GSA

De BMW R 1300 GS Adventure is uitgerust met de krachtigste tweecilinder boxermotor ooit van BMW. Met een indrukwekkend vermogen van 145 pk bij 7.750 t/min en een koppel van 149 Nm bij 6.500 t/min levert de 1.300 cc motor ongeëvenaarde prestaties. Dankzij de compacte bouw, waarbij de transmissie onder de motor is geplaatst, biedt deze krachtpatser niet alleen meer power, maar ook een verbeterde gewichtsverdeling en handling. Perfect voor avontuurlijke rijders die topprestaties en betrouwbaarheid zoeken.

TWEE CILINDER
BOXERMOTOR

1.300 CC
CILINDERINHOUD

145 PK
@ 7.750 rpm

149 Nm
@ 6.500 rpm

Ontdek de BMW R 1300 GS Adventure

Raak je niet uitgekeken op de BMW R 1300 GS Adventure? Wij hebben de GS vanuit iedere hoek op de foto staan!

Riding Assistant op de 1300 GS Adventure

De nieuwe BMW R 1300 GS Adventure is uitgerust met geavanceerde technologieën die de rijervaring naar een hoger niveau tillen. De Riding Assistant omvat functies zoals Active Cruise Control (ACC), Front Collision Warning (FCW), Lane Change Warning en Rear End Collision Warning (RECW), die allemaal bijdragen aan een veilige en comfortabele rit. Daarnaast beschikt de motor over vier standaard rijmodi: Eco, Road, Rain en Enduro. Deze modi passen de motorprestaties en vering dynamisch aan de rijomstandigheden aan, waardoor je op elke ondergrond optimaal kunt rijden. Met de optionele Dynamic Suspension Adjustment (DSA) en adaptieve rijhoogteregeling geniet je van maximaal comfort en perfecte controle, ongeacht de belading of terrein.

ALLE LEVERBARE UITVOERINGEN

BMW R 1300 GS Adventure: Vier versies

Naast de standaarduitvoering in Racing Red, is de R 1300 GS Adventure ook verkrijgbaar als Triple Black, GS Trophy en Option 719 Karakorum. Elk met unieke kleuren en details, perfect voor elke smaak en rijstijl.

Ontdek hieronder de beschikbare uitvoeringen van de nieuwe BMW R 1300 GS Adventure. Alle varianten zijn te bestellen bij Van Harten.

Stijlvariant
Racing Red

Stijlvariant
GS Trophy

Stijlvariant
Triple Black

Stijlvariant
719 Karakorum

De nieuwe BMW R 1300 GS Adventure prijs

Je bestelt een BMW R 1300 GS Adventure vanaf € 26.950,- bij Van Harten. Alle modellen en opties zijn leverbaar en je kunt tevens een inruilvoorstel aanvragen voor je huidige motor. Onze BMW Motorrad-experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden tijdens een geheel vrijblijvende configuratie afspraak. Stel je eigen BMW R 1300 GS Adventure samen bij Van Harten!

Proefrit aanvragen

Vanaf eind dit jaar verwachten wij de BMW R 1300 GS Adventure in de Van Harten showroom. Natuurlijk laten we u hem graag ervaren zodra hij er is!

Gertjan Van Harten

Heb je een vraag? Gertjan staat voor je klaar!

Home > R 1300 GS Adventure