Zoeken
Menu
F 800 GS

F 800 GS

De nieuwe BMW F 800 GS 2024: Puur rijplezier

De nieuwe BMW F 800 GS is de ideale motorfiets, met name voor beginnende rijders. Het model is zeer geschikt voor avontuurlijke reizen, hoe veeleisend die ook mogen zijn. De nieuwe BMW F 800 GS heeft een vermogen van 64 kW (87 pk). Een toename van 10 pk t.o.v. de F 750 GS.

De nieuwe BMW F 800 GS staat in onze showrooms en is beschikbaar voor een proefrit. Onze BMW-experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

BMW F 800 GS
Leverbaar vanaf: € 12.950,-

Roel - Van Harten

Heb je een vraag? Roel staat voor je klaar!

De nieuwe BMW F 800 GS is nu leverbaar bij Van Harten.

2-CILINDER
LIJNMOTOR

859 CC
CILINDERINHOUD

87 PK
@ 6.750 tpm

91 Nm
@ 6.750 tpm

BMW F 800 GS

Twee rijmodi, standaard ABS Pro en DTC

De nieuwe GS-modellen uit de F-serie beschikken standaard al over de rijmodi ‘Rain’ en ‘Road’, maar ook over Dynamic Traction Control DTC, het voor bochten geoptimaliseerde ABS Pro en een dynamisch remlicht. De optionele ‘rijmodi Pro’ tilt de dynamische kwaliteiten van de nieuwe BMW F 800 GS naar een nog hoger niveau dankzij extra rijmodi, rijmodusvoorkeuze, engine drag torque control en Dynamic Brake Control DBC.

DE nieuwe BMW F 800 GS

Raak je niet uitgekeken op de nieuwe BMW F 800 GS? Wij hebben hieronder beelden uit elke hoek voor je klaar gezet.

Alle leverbare uitvoeringen

BMW F 800 GS

BMW F 800 GS Lightwhite

Stijlvariant
Lightwhite

BMW F 800 GS Sport

Stijlvariant
Sport

BMW F 800 GS Triple Black

Stijlvariant
Triple Black

Brochure & Prijslijst

Je bestelt nu al een BMW F 800 GS vanaf € 12.950,-. Bij Van Harten zijn alle modelvarianten en opties te bestellen en je kunt tevens een inruilvoorstel aanvragen voor je huidige motor. Ontdek de mogelijkheden bij Van Harten.

Proefrit aanvragen

" " geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
*Staat jouw voorkeursdatum er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Gertjan Van Harten

Heb je een vraag? Gertjan staat voor je klaar!

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 24 maanden / 5.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Home > F 800 GS