Zoeken
Menu
F 750 GS

F 750 GS

BMW F 750 GS: De IDEALE OPSTAP

Binnen de toonaangevende BMW Adventure familie vormt de BMW F 750 GS letterlijk en figuurlijk de ideale opstap. Met z’n zadelhoogte van 815mm (zelfs terug te brengen tot 760mm met de F 750 GS verlagingsset) is balanceren voor het stoplicht kinderspel. Springt het licht op groen dan kunnen de voetjes van de vloer; met 77 pk beschikt de F 750 GS over een uitstekend gevuld pk-arsenaal!

Waar de F 850 GS mikt op on- én offroad gebruik, ligt de focus van de F 750 GS meer op een verharde ondergrond. De veerwegen zijn wat korter, de spaakwielen zijn vervangen door gietwielen en voor de bandenkeuze is gekeken naar maximale feedback op asfalt. Spoiler alert: De BMW F 750 GS voelt zich, mede door z’n lage gewicht, uitermate goed thuis in een bochtenrijke omgeving.

BMW F 750 GS
Leverbaar vanaf: € 12.250,-

Gertjan Van Harten

Heb je een vraag? Gertjan staat voor je klaar!

BMW F 750 GS

Brede basisuitrusting

Opstappen en wegwezen doe je op de F 750 GS uiteraard met een brede basisuitrusting. Zo is de BMW F 750 GS standaard voorzien van ABS Pro, BMW Dynamic Traction Control, Rain en Road rijmodi, een 12V- en USB-aansluiting én LED-verlichting rondom.

Ook als 35kW variant

Goed nieuws: De BMW F 750 GS is ook terug te brengen tot 35 kW voor het A2 rijbewijs. Meer informatie? Kom langs bij Van Harten en laat onze experts je informeren over de mogelijkheden, ook op het gebied van inruil, huren of private lease!

Extra laag zadel

Aangetrokken tot de avontuurlijk looks maar bang dat de zithoogte letterlijk een te hoge horde is? Geen zorgen, optioneel is nu het nieuwe ‘extra laag’ zadel beschikbaar, een uit één stuk beklede buddyseat waarbij de engineers ook rekening hebben gehouden met avonturiers die wat kleiner van stuk zijn.    

2-CILINDER
LIJNMOTOR

853 CC
CILINDERINHOUD

77 PK
@ 7.500 tpm

83 Nm
@ 6.000 tpm

BMW F 750 GS Zijkant

Vol karakter

De tweecilinder-in-lijn is niet alleen het toonbeeld van souplesse, met een gemiddeld verbruik van 20 kilometer per liter kan je een bezoek aan de pomp ook aangenaam lang uitstellen. De 853cc paralleltwin combineert lage verbruikcijfers met een aangenaam potent blokkarakter; met 77 pk sla je nooit een modderfiguur. Niet op het asfalt en ook niet ernaast. De 270° krukasconfiguratie geeft het blok niet alleen het zo breed gewaardeerde ‘volle’ karakter, het maakt de soundtrack ook nog eens verrukkelijk!

Je horizon verbreden

Lichte, gegoten 19” en 17” wielen voor en achter, een set dubbele remschijven voor, een robuust stalen brugframe; met deze F 750 GS kom je niet snel voor verrassingen te staan. Hoewel standaard al rijk uitgerust kan je de rijbeleving naar een nog hoger plan tillen door bijvoorbeeld te opteren voor de elektronisch aangestuurde ESA-vering of de Dynamic en Enduro Rijmodi Pro!

BMW F 750 GS Zadel

Ontdek de BMW F 750 GS

Raak je niet uitgekeken op de BMW F 750 GS? Wij hebben de F 750 GS vanuit iedere hoek gefotografeerd! Je bent ook van harte welkom om bij Van Harten BMW de F 750 GS van dichtbij te bewonderen. Of vraag gelijk een proefrit aan op de F 750 GS.

Alle leverbare uitvoeringen

BMW F 750 GS Light White Uni

Stijlvariant
Light White Uni

Stijlvariant
Sport

BMW F 750 GS Triple Black

Stijlvariant
Triple Black

Brochure & Prijslijst

Je rijdt al een BMW F 750 GS vanaf € 12.250,-. Bij Van Harten zijn alle modelvarianten en opties snel leverbaar en je kunt tevens een inruilvoorstel aanvragen voor je huidige motor.

Een F 750 GS Leasen of Private Leasen? Kom langs en ontdek de mogelijkheden bij Van Harten en rij binnenkort al op jouw nieuwe BMW F 750 GS! Op zoek naar een betrouwbare BMW F 750 GS occasion? Ook die vind je natuurlijk bij Van Harten.

Private lease de BMW F 750 GS vanaf € 299,- per maand*.

Proefrit maken

" " geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ

Martijn - Van Harten

Heb je een vraag? Martijn staat voor je klaar!

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 24 maanden / 5.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2022.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Home > F 750 GS