Zoeken
Menu
Verkoopadviseur BMW Motorfietsen

Verkoopadviseur BMW Motorfietsen

Verkoopadviseur BMW Motorfietsen – Amersfoort

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verkoopadviseur BMW Motorfietsen (fulltime, V/M). 

Bouw jij graag mee aan het succes van Van Harten? Goed dat je dit leest!

De rol van verkoopadviseur is de afgelopen jaren flink veranderd en jij bent als geen ander in staat om hier goed invulling aan te geven. Jij weet dat de virtuele showroom minstens zo belangrijk is als de ‘stenen’ verkoopomgeving en daar weet jij de balans goed in aan te brengen. Je bent geïnteresseerd in moderne acquisitie en je weet zowel in het sociale- als het zakenleven uitstekend de weg. Je legt op een natuurlijke en bij het premium-merk passende manier contact met prospects. Eenmaal in de showroom, ontvangen jouw gasten een warme ontvangst en een persoonlijke, premium beleving. Jij doet er alles aan om het onze klanten volledig naar de zin te maken. Jij weet uitstekend het evenwicht te vinden tussen vrijblijvend adviseren enerzijds en daadkrachtig resultaatgericht handelen anderzijds.

Heb jij het in je?

  • Je bent klantvriendelijk, flexibel, benaderbaar en communicatief sterk.
  • Je stapt graag op klanten af om vanuit jouw enthousiasme samen op zoek te gaan naar zijn of haar toekomstige droommotorfiets.
  • Je bent proactief, een echte zelfstarter.
  • Je hebt bij voorkeur een mbo of hbo opleiding afgerond in een commerciële richting.
  • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring als verkoopadviseur binnen de Automotive-branche, in een soortgelijke rol.
  • Je ziet er vlot en representatief uit en je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands. Je Engels is goed.
  • Je werkt graag op zaterdag waardoor je op maandag vrij bent.
  • Je vindt het prettig om in teamverband te werken en levert een positieve bijdrage aan de goede sfeer binnen de groep van Van Harten | MOTORRAD.

Op Van Harten kun je rekenen!

Wij bieden jou een mooie kans om mee te groeien met ons prachtige bedrijf.

Naast prima arbeidsvoorwaarden, bieden wij een aansprekende functie binnen een sterke, zeer klantgerichte en moderne dealerorganisatie waarbij er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling binnen een enthousiast team.

Werken bij Van Harten | MOTORRAD?!

Word jij enthousiast van deze mooie baan? Solliciteer dan meteen en stuur jouw motivatie en CV snel naar: sollicitatie@van-poelgeest.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!

Van Harten MOtorrad

Van Harten is exclusief BMW Motorrad dealer van Nederland gevestigd in Amersfoort en onderdeel van de Van Poelgeest Groep. Het bedrijf telt zo’n 12 enthousiaste collega’s en heeft de afgelopen jaren op verschillende terreinen een sterke groei doorgemaakt. Van Harten dankt haar sterke reputatie aan het koesteren van duurzame relaties, flexibele dienstverlening en natuurlijk het bouwen van schitterende BMW specials. De bedrijfscultuur is te typeren als open, jong, resultaat- en kwaliteitsgericht, vernieuwend en informeel.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Home > Van Harten Vacatures > Verkoopadviseur BMW Motorfietsen