Demo
  • Home
  • Finance
  • Zakelijke producten

Zakelijke producten

BMW Operational Lease

‘Zakelijk motorrijden kan heel comfortabel zijn’. Met BMW Operational Lease heeft u alleen het rijplezier. Investeren is niet nodig en naar het beheer en de administratie heeft u geen omkijken. Maar natuurlijk wel de service van uw eigen BMW dealer.

U hoeft niet te investeren in een motorfiets. Het beheer en de bijbehorende administratie neemt BMW Financial Services u uit handen. In het leasetarief zijn in principe alle kosten van motorrijden ondergebracht: afschrijving en rente, verzekering en houderschapsbelasting. Evenals reparatie, onderhoud en banden en vervangend vervoer. Alles is af te stemmen op individuele wensen, bijvoorbeeld met een brandstofcontract.

BMW Financial Lease

BMW Financial Lease is een interessante vorm van zakelijke kredietverlening op maat.

De aanschafprijs exclusief btw van een BMW naar keuze - nieuw, Huisselectie of gebruikt - wordt ondergebracht in een contract met vaste looptijd en rente en een (eventueel) vooraf overeengekomen slottermijn. De motor wordt geactiveerd op uw balans, btw betaalt u aan uw BMW dealer waarna u het verrekent met uw omzetbelasting. Ook zorgt u zelf voor verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud en reparatie.

 

Van Harten Amersfoort

Bergstraat 17
3811 NE Amersfoort

t: 033 - 461 50 77

Openingstijden:

Showroom:

dinsdag t/m vrijdag:
van 8.30 - 17.30 uur

zaterdag:
tot 17.00 uur

Werkplaats:

dinsdag t/m zaterdag:
van 8.30 - 17.00 uur

Afdelingen:

Bedrijfsleider / verkoop:
e: gertjan@vanharten.nl

Verkoop / occasions:
e: roel@vanharten.nl

Kleding / verhuur:
e: martijn@vanharten.nl

Onderdelen / acc.:
e: martijn@vanharten.nl

Werkplaats:
e: roelof@vanharten.nl

Werkplaats politie:
e: sander@vanharten.nl