Demo
BMW C evolution

BMW C evolution

De toekomst is geen compromis.

Met de BMW C evolution kun je de Urban Mobility van de toekomst nu al ervaren - zonder compromissen. In tegendeel: deze elektrische maxi-scooter verenigt duurzaamheid, dynamiek en beweeglijkheid met oogverblindend design. Uitlaatgas en lawaai behoren tot het verleden. Alle andere voertuigen in het stadsverkeer laat je ver achter je. De krachtige, geheel elektrische motor zorgt ervoor dat je snel op je bestemming bent. Uiteraard met heel veel rijplezier. Met de Long Range versie heb je dankzij een actieradius tot zo'n 160 km de hele dag plezier. Bovendien heb je vier rijmodi en intelligente energie terugwinning met remmen en 'gas' loslaten. Topprestaties, milieuvriendelijkheid en innovatieve technologie - de BMW C evolution staat voor rijplezier zonder compronissen.

Opgeladen aandrijfkracht.

Anders dan conventionele verbrandingsmotoren, ontwikkeld de elektromotor van de C evolution zijn kracht ongekend spontaan en direct. Het koppel wordt zonder vertraging opgebouwd en de volle aandrijfkracht is er al vanaf de eerste meter. Zijn maximum vermogen van 35 kW (48 pk) en een koppel van 72 Nm in theorie aan de 'krukas' zorgen in de praktijk voor een koppel van bijna 600 Nm aan het achterwiel. De topsnelheid van de Long Range uitvoering is elektronisch begrensd op 129 km/h voor optimaal stroomverbruik en d maximale actieradius. Met een acceleratie van 0 - 50 km/h in slechts 2,8 seconden ben je bij het stoplicht hoogstwaarschijnlijk het snelste weg. 

 

Specificaties

  • Motor: elektromotor, permanent opgewekte synchroonmotor met oppervlakte magneten, interne rotor, max. toerental 9.200 t/min
  • Vermogen: 35 kW (48 pk) - vermogensreductie 11 kW (15 pk)
  • Max. koppel: 72 Nm van 0 tot 4.500 t/min
  • Rijklaargewicht met volle tank: 265 kg
  • Zithoogte: 780 mm

Deel deze motor

 

Van Harten Amersfoort

Bergstraat 17
3811 NE Amersfoort

t: 033 - 461 50 77

Openingstijden:

Showroom:

dinsdag t/m vrijdag:
van 8.30 - 17.30 uur

zaterdag:
tot 17.00 uur

Werkplaats:

dinsdag t/m zaterdag:
van 8.30 - 17.00 uur

Afdelingen:

Bedrijfsleider / verkoop:
e: gertjan@vanharten.nl

Verkoop / occasions:
e: roel@vanharten.nl

Kleding / verhuur:
e: martijn@vanharten.nl

Onderdelen / acc.:
e: martijn@vanharten.nl

Werkplaats:
e: roelof@vanharten.nl

Werkplaats politie:
e: sander@vanharten.nl