Demo
BMW R 1200 RT

BMW R 1200 RT

Meer comfort voor meer beleving. Een motorfiets die model stond voor het segment van klassieke toermachines, gaat een nieuwe evolutiefase in: de nieuwe BMW R 1200 RT. De perfecte handling van de R 1200 RT maakt mogelijk waar het bij touring om draait: genieten van het landschap. Alleen of met z'n tweeën, de nieuwe R 1200 RT staat altijd garant voor ontspannen rijden.

Voor aandrijving van de nieuwe R 1200 RT zorgt de nieuwe lucht/vloeistofgekoelde boxermotor die met nog meer koppel en 125 pk het rijplezier kracht bijzet. Dankzij ASC, het uiterst actieve, elektronisch geregelde rijwielgedeelte, laat de machine zich met speels gemak rijden en blijft op elke weg stabiel. Bovendien zijn met één druk op de knop de standaard rijmodi 'Rain' en 'Road' te activeren, die de setting van de machine optimaal aanpassen aan het weer en de toestand van de weg. BMW Motorrad ABS, boordcomputer en handvatverwarming ronden de rijke standaarduitrusting af.

Het accessoireprogramma van de nieuwe BMW R 1200 RT maakt nog nog gemakkelijker handling van de machine met nog meer comfort mogelijk. Zo stelt het elektronische assistentiesysteem BMW Dynamic ESA het rijwielgedeelte in fracties van seconden op wisselende ondergrond in. De schakelassistent Pro maakt door- en terugschakelen zonder koppelen en gas loslaten mogelijk. Eveneens als optie leverbaar is de rijmodus 'Dynamic' met Hill Start Control, waarmee sportieve en dynamische rijders maximaal rijplezier kunnen beleven. Verder behoren centrale vergrendeling - die op afstand ook beide koffers op slot doet - en cruise control tot het uitgebreide optieprogramma.

Een indrukwekkende toermachine, die ook qua design overtuigt. Gebruik van transparant materiaal versterkt het lichtvoetige en beweeglijke karakter. De BMW R 1200 RT is verkrijgbaar in de elegante kleuren San Marino blue metallic/Granite grey metallic matt, Ebenholz metallic en Kallistograu metallic matt.

De nieuwe BMW R 1200 RT - meer indrukken per kilometer.

Specificaties

  • Motor: lucht-/vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt boxermotor, 2 nokkenassen, balansas
  • Cilinderinhoud: 1.170 ccm
  • Vermogen: 92 kW (125 pk)
  • Max. koppel: 125 Nm bij 6.500 t/min
  • Rijklaargewicht met volle tank: 274 kg
  • Zithoogte: 805/ 825 mm , lage buddy: 760 / 780 mm, hoge buddy: 830 / 850 mm

Deel deze motor

 

Van Harten Amersfoort

Bergstraat 17
3811 NE Amersfoort

t: 033 - 461 50 77

Openingstijden:

Showroom:

dinsdag t/m vrijdag:
van 8.30 - 17.30 uur

zaterdag:
tot 17.00 uur

Werkplaats:

dinsdag t/m zaterdag:
van 8.30 - 17.00 uur

Afdelingen:

Bedrijfsleider / verkoop:
e: gertjan@vanharten.nl

Verkoop / occasions:
e: roel@vanharten.nl

Kleding / verhuur:
e: martijn@vanharten.nl

Onderdelen / acc.:
e: martijn@vanharten.nl

Werkplaats:
e: roelof@vanharten.nl

Werkplaats politie:
e: sander@vanharten.nl