Demo
BMW F 800 GT

BMW F 800 GT

Opstappen en wegwezen, de reis begint. De nieuwe, dynamisch vormgegeven F 800 GT biedt overal een tot de verbeelding sprekende bewegingsvrijheid - van idyllische weggetjes en bochtige paswegen tot eindeloze snelwegen.

Met een beetje gas zorgen alle 90 pk's ervoor dat u de sleur van alledag snel kunt achterlaten. De watergekoelde tweecilinder lijnmotor van 798 cc zorgt elke rit weer voor een dynamiek die zich via de onderhoudsarme tandriemaandrijving perfect op de weg laat zetten. De lange achterbrug en een stevige vering staan borg voor rijstabiliteit en een geweldige rijbeleving. Zonder hobbels.

Aan beheersbaarheid en comfort onder het rijden is natuurlijk ook gedacht. Daarvoor zijn het rijwielgedeelte en drie leverbare zithoogten van de F 800 GT verantwoordelijk. Dat maakt voor elke rijder de juiste ergonomie mogelijk. En bovendien is met het optionele Electronic Suspension Adjustment (ESAII) de uitwaartse demping achter met een druk op de knop op de toestand van de weg in te stellen.

Een heldere lijnvoering en een perfect daarin passend windscherm beloven puur rijplezier, al op het eerste gezicht. Ook qua kleur zet de F 800 GT nieuwe accenten: van het temperamentvolle Montego blue metallic of het elegante Darkgraphit metallic tot het opvallende Lightwhite uni. Voor elke smaak is er een kleur.

Veiligheid is uw beste reisgenoot. Vandaar dat de GT elke maximale remmanoeuvre - als het eens echt nodig is - ondersteunt met het, standaard aanwezige, modernste 2-kanaals ABS in deze klasse. Wie nog meer zekerheid wil, neemt ook het optionele ASC erbij. Dan is het een kwestie van opstappen. En er staat niets meer aan een onvergetelijke reis in de weg.

Puur GT. Unstoppable Tour.

Specificaties

  • Motor: vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt, 2 bovenliggende nokkenassen, dry-sumpsmering
  • Cilinderinhoud: 798 ccm
  • Vermogen: 66 kW (90 pk) - vermogensreductie 35 kW (48 pk)
  • Max. koppel: 86 Nm bij 5.800 t/min (vermogensreductie 69 Nm bij 3.500 t/min)
  • Rijklaargewicht met volle tank: 213 kg
  • Zithoogte: 800 mm (comfort buddy 820 mm: lage buddy 765 mm)

Deel deze motor

 

Van Harten Amersfoort

Bergstraat 17
3811 NE Amersfoort

t: 033 - 461 50 77

Openingstijden:

Showroom:

dinsdag t/m vrijdag:
van 8.30 - 17.30 uur

zaterdag:
tot 17.00 uur

Werkplaats:

dinsdag t/m zaterdag:
van 8.30 - 17.00 uur

Afdelingen:

Bedrijfsleider / verkoop:
e: gertjan@vanharten.nl

Verkoop / occasions:
e: roel@vanharten.nl

Kleding / verhuur:
e: martijn@vanharten.nl

Onderdelen / acc.:
e: martijn@vanharten.nl

Werkplaats:
e: roelof@vanharten.nl

Werkplaats politie:
e: sander@vanharten.nl