Demo
BMW R 1200 RS

BMW R 1200 RS

Rijdynamiek met toerkwaliteiten van het hoogste niveau: dat is de R 1200 RS. De sporttourer biedt met zijn krachtige aandrijving en het stabiele rijwielgedeelte meer dan alleen maar veel rijplezier. Dankzij de ontspannen sportieve zitpositie en de perfecte bescherming tegen weer en wind beleeft men bij vlot reizen en sportieve uitstapjes een volkomen nieuw rijgevoel.

Het moderne concept van de dynamische combinatie van sport- en toermachine wordt met de halve kuip met symmetrische koplampen van twee RR generaties ook optisch versterkt. De fraai vormgegeven stuurunit met opgezet aluminium smeedstuk voegt functionaliteit en ergonomie perfect samen.

Voor krachtige aandrijving van de nieuwe sporttourer zorgt een 125 pk (92 kW) sterke, lucht-/vloeistofgekoelde boxermotor met twee bovenliggende, tandwielaangedreven nokkenassen en een balansas. Om de rijstabiliteit op elke weg te waarborgen, is het elektronisch geregelde, uiterst actieve rijwielgedeelte standaard uitgerust met ASC
(Automatic Stability Control) en de eveneens standaard rijmodi Rain en Road. Die combinatie zorgt voor een optimale rijbeleving.

Het uitgebreide optieprogramma af fabriek reikt van kofferhouders en een bagagedrager via cruise control tot de comfortabele bediening zonder contactsleutel - Keyless Ride. Met de nieuwe systeemkoffers en de praktische topkoffer zijn de mogelijkheden van de sporttourer fraai uit te breiden: zoals altijd perfect op de ergonomie afgestemd en geïntegreerd in het design van de machine. Zij bieden een reiscomfort dat men niet zou verwachten van een sporttourer.

Specificaties

  • Motor: lucht-/vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt boxermotor, 2 nokkenassen, balansas
  • Cilinderinhoud: 1.170 ccm
  • Vermogen: 92 kW (125 pk)
  • Max. koppel: 125 Nm bij 6.500 t/min
  • Rijklaargewicht met volle tank: 236 kg
  • Zithoogte: 820 mm (lage buddy 760 mm, hoge buddy 840 mm)

Deel deze motor

 

Van Harten Amersfoort

Bergstraat 17
3811 NE Amersfoort

t: 033 - 461 50 77

Openingstijden:

Showroom:

dinsdag t/m vrijdag:
van 8.30 - 17.30 uur

zaterdag:
tot 17.00 uur

Werkplaats:

dinsdag t/m zaterdag:
van 8.30 - 17.00 uur

Afdelingen:

Bedrijfsleider / verkoop:
e: gertjan@vanharten.nl

Verkoop / occasions:
e: roel@vanharten.nl

Kleding / verhuur:
e: martijn@vanharten.nl

Onderdelen / acc.:
e: martijn@vanharten.nl

Werkplaats:
e: roelof@vanharten.nl

Werkplaats politie:
e: sander@vanharten.nl

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.