Demo
BMW R nineT Urban G/S

BMW R nineT Urban G/S

Design.

De lakkleuren en de duidelijk horizontale lijnen roepen meteen herinneringen op aan de R 80 G/S. Zeer herkenbare en traditionele enduro-kenmerken laten de legendarische overwinningen in de Parijs-Dakar rally herbeleven. Deze kenmerken maken bovendien duidelijk dat jij op deze op de R nineT gebaseerde motorfiets net zo veel rijplezier beleeft op gravel en ongeasfalteerde wegen.

Technologie. 

De R nineT Urban G/S is lid van de grote BMW R nineT-familie. Het is daarom geen verrassing dat hij genen deelt met de R nineT op het gebied van motorisering en elektrisch systeem. Om jouw rijplezier veilig te maken, beschikt hij over standaard ABS en kan hij optioneel worden voorzien van ASC.

Ergonomie.

Door de rechte zitpositie straalt de R nineT Urban G/S levendigheid uit. Net zoals de drang om te bewegen. Zijn ergonomische ontwerp staat voor een volledig relaxte rijervaring - solo of met duopassagier. Mocht je rijden op gravel of andere paden naast het asfalt, weet dan dat hij net zo lichtvoetig en manoeuvreerbaar is als elke andere R nineT.

Individualisering.

Optisch is de R nineT Urban G/S duidelijk een eerbetoon aan de eerste R 80 G/S uit 1980. Honger naar avontuur, individualiteit en ongebonden optimisme waren de kenmerken van dat tijdperk. Een sfeer die je ook nu nog kunt oproepen. Met dank aan een overvloed aan customizing-opties om de motorfiets echt helemaal op jouw smaak af te stemmen. Neem bijvoorbeeld de Machined onderdelen, kwalitatief hoogwaardige onderdelen uit de originele BMW Motorrad accessoirelijn. 

Specificaties

  • Motor: lucht-/oliegekoelde 2-cilinder 4-takt DOHC boxerblok met balansas
  • Cilinderinhoud: 1.170 ccm
  • Vermogen: 81 kW (110 pk)
  • Max. koppel: 116 Nm
  • Rijklaargewicht met volle tank: 221 kg
  • Zithoogte: 850 mm

Deel deze motor

Van Harten Amersfoort

Bergstraat 17
3811 NE Amersfoort

t: 033 - 461 50 77

Openingstijden:

Showroom:

dinsdag t/m vrijdag:
van 8.30 - 17.30 uur

zaterdag:
tot 17.00 uur

Werkplaats:

dinsdag t/m zaterdag:
van 8.30 - 17.00 uur

Afdelingen:

Bedrijfsleider / verkoop:
e: gertjan@vanharten.nl

Verkoop / occasions:
e: roel@vanharten.nl

Kleding / verhuur:
e: martijn@vanharten.nl

Onderdelen / acc.:
e: martijn@vanharten.nl

Werkplaats:
e: roelof@vanharten.nl

Werkplaats politie:
e: sander@vanharten.nl