Demo
BMW R nineT Racer

BMW R nineT Racer

Design.

De R nineT Racer is ontworpen met maar één doel voor ogen: het laten herbeleven van de racing-look van toen. Door zijn karakteristieke halve kuip en de lage naar voren geplaatste handgrepen beleef je de klassieke racejaren opnieuw. Passend hierbij: de motorfiets is uitgevoerd in opvallende BMW Motorsport kleurstelling. 

Technologie.

Het R nineT concept speelt al sinds het prille begin met de verbeeldingskracht van motorfans. Zijn techniek is geliefd en heeft zich uit en te na bewezen. De R nineT Racer deelt zijn genen met de R nineT op het gebied van aandrijflijn en elektrisch systeem. Dit levert de rijbeleving op die onmiskenbaar hoort bij een 2-cilinder boxermotor. Het net zo bij deze stijl passende dubbele instrumentenpaneel zorgt dat je altijd het overzicht houdt tijdens je rijbeleving. Standaard ABS en optioneel ASC - om het volle vermogen van de R nineT Racer op de weg te kunnen brengen.

Ergonomie.

Ergonomisch gezien is de R nineT Racer uitgerust voor rijden op het hoogste niveau. Van de halve kuip en de handgrepen tot de voetsteunen en de berijdersbuddyseat, de R nineT Racer - met zijn typische sportieve zitpositie - ondersteunt jou in je drang naar dynamiek en je verlangen naar bochten en lange, rechte stukken asfalt.

Individualisering.

Het voorbeeld voor de R nineT Racer is geen geheim: het tijdperk van de supersportmachines uit de jaren zeventig - met name de legendarische R 90 S. Individualiteit en sportiviteit, daar draaide het toentertijd allemaal om en dit kun je opnieuw beleven. Zo goed als zonder de grenzen, dankzij de hoge mate van individualisering van de R nineT Racer. Bijvoorbeeld met de hoogwaardig aluminium gemaakte Machined onderdelen uit de originele BMW Motorrad accessoireslijn.

Specificaties

  • Motor: lucht-/oliegekoelde 2-cilinder 4-takt DOHC boxermotor met balansas
  • Cilinderinhoud: 1.170 ccm
  • Vermogen: 81 kW (110 pk)
  • Max. koppel: 116 Nm
  • Rijklaargewicht met volle tank: 220 kg
  • Zithoogte: 805 mm

Deel deze motor

Van Harten Amersfoort

Bergstraat 17
3811 NE Amersfoort

t: 033 - 461 50 77

Openingstijden:

Showroom:

dinsdag t/m vrijdag:
van 8.30 - 17.30 uur

zaterdag:
tot 17.00 uur

Werkplaats:

dinsdag t/m zaterdag:
van 8.30 - 17.00 uur

Afdelingen:

Bedrijfsleider / verkoop:
e: gertjan@vanharten.nl

Verkoop / occasions:
e: roel@vanharten.nl

Kleding / verhuur:
e: martijn@vanharten.nl

Onderdelen / acc.:
e: martijn@vanharten.nl

Werkplaats:
e: roelof@vanharten.nl

Werkplaats politie:
e: sander@vanharten.nl