Demo
BMW R nineT

BMW R nineT

Design.

Minimalistisch en trendsettend: de unieke flyline van de R nineT. Dit belichaamt de passie en innovatie van meer dan 90 jaar motorfietsconstructie. De materialen van hoge kwaliteit en de afwerking van het oppervlak worden als standaard gezien bij de R nineT. De traditionele lakkleuren maken de motorfiets echt bijzonder. elke tank is met zorg handgeborsteld en vervolgens gelakt. Het zorgvuldige kleurgebruik is doorgetrokken naar de buddyseatafdekking: stijlvol en visueel consistent.

Technologie.

Naast de door en door geteste boxermotor heeft de R nineT vanzelfsprekend nog meer hoogtepunten: het rijwielgedeelte kan nu ook worden afgesteld aan de voorkant. In- en uitgaande demping en veervoorspanning zijn handmatig in te stellen op de upside-down voorvork. De nieuwe dubbele instrumentencombi met analoge snelheidsmeter en toerenteller vertelt je in een oogopslag alles wat je moet weten. Om je rijplezier ook veilig te maken, is BMW Motorrad ABS standaard aanwezig en kan optioneel worden gekozen voor ASC.

Ergonomie.

Een ietwat vlakkere balhoofdhoek, de hoogte en breedte van de buddyseat en de positie van de voetsteunen: de ergonomie van de R nineT is volledig afgestemd op nonchalant en dynamisch rijden. O je nu alleen rijdt of met een duopassagier. Wil je helemaal solo rijden dan is het achterframe eenvoudig te demonteren. Waarna de machine nog puristischer overkomt.

Individualisatie.

Ongetwijfeld: de customizing-mogelijkheden waren bij de ontwikkeling van de R nineT net zo belangrijk als de rijsensatie. Een andere tank of een alternatieve achterkant - jij beslist. Hier begint tenslotte de vrijheid. Een vrijheid die je ervaart op de R nineT: of je nu je eigen ideeën vorm geeft of gebruik maakt van de Machined onderdelen uit de originele BMW Motorrad onderdelen, gemaakt van aluminium van hoge kwaliteit.  

Specificaties

  • Motor: lucht-/vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt boxermotor, 2 nokkenassen, balansas
  • Cilinderinhoud: 1.170 ccm
  • Vermogen: 81 kW (110 pk)
  • Max. koppel: 119 Nm bij 6.000 t/min
  • Rijklaargewicht met volle tank: 222 kg
  • Zithoogte: 785 mm

Deel deze motor

Van Harten Amersfoort

Bergstraat 17
3811 NE Amersfoort

t: 033 - 461 50 77

Openingstijden:

Showroom:

dinsdag t/m vrijdag:
van 8.30 - 17.30 uur

zaterdag:
tot 17.00 uur

Werkplaats:

dinsdag t/m zaterdag:
van 8.30 - 17.00 uur

Afdelingen:

Bedrijfsleider / verkoop:
e: gertjan@vanharten.nl

Verkoop / occasions:
e: roel@vanharten.nl

Kleding / verhuur:
e: martijn@vanharten.nl

Onderdelen / acc.:
e: martijn@vanharten.nl

Werkplaats:
e: roelof@vanharten.nl

Werkplaats politie:
e: sander@vanharten.nl