Demo
BMW R nineT Pure

BMW R nineT Pure

Design.

Gereduceerde essentie - door zijn lage constructie belooft alleen al het ontwerp van de R nineT Pure klassieke esthetiek en stijlvolle, ongetemde kracht. Deze minimalistische uitstraling resulteert in een gedistingeerd product dat zich helemaal focust op de essentie. Toch is er ruimte genoeg voor je eigen stijl: het persoonlijke accent dat je zelf aanbrengt op de R nineT Pure. Helemaal zoals jij dat wilt.

Technologie.

Jouw eigen stijl verdient een speciaal motorblok - de lucht-/ vloeistofgekoelde 2-cilinder boxermotor van de R nineT Pure bewijst zichzelf al sinds de legendarische R nineT. De boxermotor levert een maximum koppel van 116 Nm en staat garant voor een niet te evenaren rasechte en krachtige rijbeleving. Zijn geluid is net zo uniek - met dank aan het 2-in-1 uitlaatsysteem in roadster-stijl.

Ergonomie.

Misschien onnodig om te melden, maar de diverse opties om de R nineT Pure meerwaarde te geven hebben ook betrekking op de ergonomie. Tegelijkertijd brengen ze jouw attitude tot uiting: zelfverzekerd en no-nonsense.

Persoonlijke stijl.

Maak je motorfiets persoonlijk - door gebruik te maken van de vele mogelijkheden voor customizing van het R nineT concept. Rij je meestal alleen bijvoorbeeld, dan kun je de duozit van de R nineT Pure snel demonteren voor een pure en stijlvolle uitstraling. Afhankelijk van je wensen en budget kun je je R nineT Pure eenvoudig en stap-voor-stap samenstellen, bijvoorbeeld met de accessoires van onze Machined serie of individueel gefabriceerde onderdelen.

Specificaties

  • Motor: Lucht-/oliegekoelde 2-cilinder 4-takt DOHC boxerblok met balansas
  • Cilinderinhoud: 1.170 ccm
  • Vermogen: 81 kW (110 pk)
  • Max. koppel: 116 Nm
  • Rijklaargewicht met volle tank: 219 kg
  • Zithoogte: 805 mm

Deel deze motor

Van Harten Amersfoort

Bergstraat 17
3811 NE Amersfoort

t: 033 - 461 50 77

Openingstijden:

Showroom:

dinsdag t/m vrijdag:
van 8.30 - 17.30 uur

zaterdag:
tot 17.00 uur

Werkplaats:

dinsdag t/m zaterdag:
van 8.30 - 17.00 uur

Afdelingen:

Bedrijfsleider / verkoop:
e: gertjan@vanharten.nl

Verkoop / occasions:
e: roel@vanharten.nl

Kleding / verhuur:
e: martijn@vanharten.nl

Onderdelen / acc.:
e: martijn@vanharten.nl

Werkplaats:
e: roelof@vanharten.nl

Werkplaats politie:
e: sander@vanharten.nl