Demo
BMW R 1200 GS Adventure

BMW R 1200 GS Adventure

Houdt u van lange ritten, ook over slechte wegen en soms dwars door de wildernis? Wàt u onderweg ook maar tegenkomt - asfalt, onverhard, modder of mul zand - de nieuwe BMW R 1200 GS Adventure met zijn uitstekende handling is er helemaal klaar voor. Een motorfiets voor iedereen die graag zijn grenzen verlegt. Kortgezegd: een machine voor motorrijders die het echte avontuur opzoeken, hun onafhankelijkheid willen onderstrepen en daarbij ook nog heel veel rijplezier willen hebben.

Met deze Enduro - die qua praktische uitrusting geen wens onvervuld laat - bent u elk terrein de baas. Twee standaard rijmodi 'Rain' en 'Road' staan met één druk op de knop ter beschikking. Zij bieden u twee geheel verschillende, zorgvuldig afgestemde settings - als het ware twee motorfietsen in één. Meer rijmodi zijn als optie verkrijgbaar. Een tankinhoud van maar liefst 30 liter in combinatie met verder verlaagde verbruikscijfers maakt de R 1200 GS Adventure vrijwel 'unstoppable'. Ook is de standaarduitrusting uitgebreid met een boordcomputer. Dat maakt perfecte navigatie mogelijk en informeert de rijder over de hoeveelheid brandstof, zijn snelheid en het verbruik. Bovendien is deze reis-enduro nu uitgerust met een nieuw, geïntegreerd klepje boven de tank, zodat u kleinere dingen altijd onder handbereik heeft.

Voor een ongekende dynamiek van de R 1200 GS Adventure zorgt het legendarische boxer-koppel van 125 Nm en een vermogen van 125 pk uit de nieuwe watergekoelde tweecilinder viertakt motor.

De BMW R 1200 GS Adventure overtuigt met oorspronkelijk design, andermaal verbeterd zitcomfort, bescherming tegen weer en wind en een krachtige verschijning. De nieuwe machine is verkrijgbaar in drie kleuren: Olive matt, Racing blue metallic matt en Alpinweiss uni.

De BMW R 1200 GS Adventure is in één woord indrukwekkend te noemen.

Specificaties

  • Motor: lucht-/vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt boxermotor, 2 nokkenassen, balansas
  • Cilinderinhoud: 1.170 ccm
  • Vermogen: 92 kW (125 pk)
  • Max. koppel: 125 Nm bij 6.500 t/min
  • Rijklaargewicht met volle tank: 260 kg
  • Zithoogte: 890 / 910 mm

Deel deze motor

 

Van Harten Amersfoort

Bergstraat 17
3811 NE Amersfoort

t: 033 - 461 50 77

Openingstijden:

Showroom:

dinsdag t/m vrijdag:
van 8.30 - 17.30 uur

zaterdag:
tot 17.00 uur

Werkplaats:

dinsdag t/m zaterdag:
van 8.30 - 17.00 uur

Afdelingen:

Bedrijfsleider / verkoop:
e: gertjan@vanharten.nl

Verkoop / occasions:
e: roel@vanharten.nl

Kleding / verhuur:
e: martijn@vanharten.nl

Onderdelen / acc.:
e: martijn@vanharten.nl

Werkplaats:
e: roelof@vanharten.nl

Werkplaats politie:
e: sander@vanharten.nl