Zoeken
Menu
BMW R 1250 GS Ultimate Edition

BMW R 1250 GS Ultimate Edition

BMW R 1250 GS Ultimate Edition.

De BMW R 1250 GS Ultimate Edition heeft in de afgelopen 40 jaar een iconische erfenis opgebouwd. daarmee is het nu tijd om jouw eigen avontuur te beginnen. Voed je verlangen naar mooie reizen en leid je eigen weg met de BMW R 1250 GS Ultimate Edition, de ultieme samensmelting van 100 jaar avontuur, motorsport en enduro rijden.

Met de exclusieve BMW R 1250 GS Ultimate Edition kun je op ontdekkingstocht gaan en de vrijheid en sensatie ervaren van het rijden op de open weg. De consumentenadviesprijs in Nederland voor deze motorfiets bedraagt €29.950,-*

BMW R 1250 GS Ultimate Edition

DE BMW R 1250 GS Ultimate Edition.

VÓL UNIEKE DETAILS.

De kenmerkende neus en de herkenbare GS-lijnen zijn onmiskenbaar aanwezig op deze motorfiets. Maar wat deze editie echt bijzonder maakt, zijn de op maat gemaakte optie 719-onderdelen en de exclusieve badges die een eerbetoon zijn aan een iconisch model.

Deze uitvoering staat voor snelheid, dominantie en veiligheid, uitgevoerd in een strakke Triple Black afwerking. De zwarte ‘Style’ radiator afdekking, getint windscherm en grote zwarte carterbescherming maken deze motorfiets tot de meest gestroomlijnde GS ooit.

Ga voor jouw ultieme avontuur.

Jij hebt de volledige controle over hoe jouw ultieme avontuur eruitziet. Dankzij zeven dynamische rijmodi heb je superieur rijgedrag op elke weg onder alle omstandigheden. Je voelt de kracht van de klassieke boxermotor in elk toerental- en toerentalbereik, terwijl je jouw machine tot meester maakt dankzij superieure dynamische motorremcontrole en een uitgebreide uitrusting. Op deze manier kun jij elk moment op de weg beheersen en de ultieme rijervaring beleven.

BMW R 1250 GS Ultimate Edition
Home > BMW R 1250 GS Ultimate Edition